Etusivu             Symbio-malli             Kehitystuotteet             EKS Finland Oy             Lue palaute              Ota yhteys
EKS Finland Oy

 

 

 

 

EKS Finland Oy on yhteistyöstrategiaan ja erikoistumiseen perustuviin kehitysprosesseihin erikoistunut kehittäjäorganisaatio ja Symbio®-mallin kehittäjä. Yritys tuottaa ohjelmia, välineitä ja tukea näkemyksen ja suunnan kirkastamiseen, ulos kilpailusta porautumiseen, pysyvän innovaatioprosessin käynnistämiseen ja symbioottisen kehitysen ja kasvun vapauttamiseen.

Kaikki koulutus- ja kehitystuotteemme perustuvat Symbio-malliin ja sen pohjalle rakentuviin prosesseihin, joissa jokainen koulutusaskel tuottaa samanaikaisesti osallistujalle vastaavan kehitysaskeleen ja luo kestävän perustan seuraavalle askeleelle. Online-ohjelmat tuottavat lisäksi omaa henkilökohtaista jatkuvan kehittämisen yhteistyöympäristöä.

Symbio-malli ja EKS Finland Oy:n koulutus- ja kehitystuotteet ovat kansainvälisen tietopohjan ja lähes 30-vuotisen yrittäyyskoulutuskokemuksen ja jatkuvan tuotekehityksen tulos. Ohjelmiin ja erikoistumisprojekteihin on osallistunut tuhansia yrittäjiä, yritysten avainhenkilöitä ja työntekijöitä.

EKS Finland Oy on hallinnoinut ja toteuttanut kymmeniä EU-rahoitteisia erikoistumiseen perustuvia yrittäjyys- ja kehittämishankkeita.

Johtava kouluttaja, kehittäjä ja konsultti Timo Turkki.

 

Yritys           Asiantuntemus           
©EKS Finland Oy. Symbio® on EKS Finland Oy:n omistama tavaramerkki.