HELSINKI 30.5.2017
TAMPERE 1.6.2017
Etusivu             Symbio-malli             Kehitystuotteet             EKS Finland Oy             Lue palaute              Ota yhteys

 

Yrittäjyyden yhteisö -ohjelma
Rakentaa kehitystien perinteisestä yritysorganisaatiosta herkästi ja nopeasti reagoivaksi, erittäin sopeutuvaksi yrittäjyyden yhteisöksi. Lue lisää.
Markkina-aukkoon
-oivallusseminaari

Markkina-aukkoja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin, taantumasta huolimatta. Mutta missä? Ja miten löydämme sellaisen? Katso ohjelma.

 

Symbio Strategiatuki
Strategiakonsultointia, strategia-partneruutta ja strategialähtöisiä hankkeita strategisen ajattelun ja osaamisen huipputasolla.
Lue lisää.
Liikeidean terävöitys markkina-aukkoon
Liikeidean kärjen terävöittäminen ja kirkastaminen markkina-aukkoon ja ulos kilpailusta uuteen markkinatilaan ja henkiseen markkinajohtajuuteen edustaa uutta liikeidea-ajattelua. Liikeidea määrittelee neljä rajausta – miltä pohjalta, missä alueessa, kenelle ja mihin tarpeeseen – sekä tältä pohjalta kohderyhmälle työstettävän hyötyetumatkan (mitä) sekä sen aikaansamiseksi määriteltävät kriittiset kehitys- ja kasvutekijät (miten). Näin terävöitetty suunta on suorin, nopein ja varmin tie markkinavaikutukseen ja samalla pitkäjänteiseen kehitykseen ja kasvuun.Katso ohjelma.
©EKS Finland Oy. Symbio® on EKS Finland Oy:n omistama tavaramerkki.
Kehitystuotteet