Etusivu             Symbio-malli             Kehitystuotteet             EKS Finland Oy             Lue palaute              Ota yhteys
Liikeidea markkina-aukkoon

"Ohjelma muutti täysin ajatusmaailmaa. Liikeidea on nyt erittäin selkeä ja tarkkaan rajattu. Sitä on helppo noudattaa ja keskittyä todella tekemään sitä, mikä pidemmän päälle on kannattavaa. Uskon että pystymme luomaan koko ajan uutta hyötyä, koska olemme edelläkävijä alallamme. Tunnen itseni huomattavasti varmemmaksi kuin ennen."

"Olen osallistunut lukuisille kursseille alkaen vuodesta 1981. Tämän ohjelman olen kokenut anniltaan parhaana."

"Erittäin kehittävä. Haluamme kehittyä omalla sektorilla ongelmanratkaisijaksi ja työstää yritystämme kannattavimpaan etenemissuuntaan. Olen odottanut juuri tällaista ohjelmaa."

"Tiedän, että meillä on käyttämättömiä voimavaroja, en vain ole osannut vetää oikeasta narusta. Tälläista ohjausta meillä ei ole aikaisemmin ollut."

"Ohjelma johdattelee kehittämään yrityksen toiminnan kannalta keskeisiä asioita, kuten toiminnan suuntaamista, asiakkaiden todellisista tarpeista rakentamista, tuotteistamista, profilointia, yhteistyön rakentamista jne."

"Joutuu puntaroimaan yritystä ja yrittämistä monitahoisesti. Ohjelma on antanut avauksen uudentyyppiseen suuntautumiseen."

"Koen tämän ohjelman yrityksellemme hyödylliseksi, koska tämän hetkinen tilanteemme vaatii meitä löytämään rajatumman kohderyhmän ja vahvimman alueen, jossa voimme toimia, koska emme pysty hallitsemaan epämääräistä asiakasryhmää ja heidän tarpeitaan."

"Lähdin ohjelmaan tilanteesta 'nyt-ovat-hyvät-neuvot-tarpeen'. Lähdin myös epäilevin ajatuksin ystäväni houkuttelun jälkeen. Epäröin aina melkein tämäntapaisissa asioissa, mikä ei lieni kovin epätavallista muillekaan yrittäjille. Mielessä on ajatus, että onko vaiva hyödyn väärtti. Jo ohjelman alussa ajattelin ohjelman tuntuvan jotenkin liian hyvältä, mutta sen perusteella ei uskaltanut lausua vielä vahvoja mielipiteitä, emmehän syö puolivalmista ruokaakaan. Kun tämä 'yritysateria'¨sitten oli valmis, voin sanoa, että ohjelman 'kokki' oli koulunsa hyvin käynyt ja aterian taidolla valmistanut."

©EKS Finland Oy. Symbio® on EKS Finland Oy:n omistama tavaramerkki.
Asiakaspalaute

 

 

 

Oivallusseminaari           Suuntaohjelma           Yrittäjyyden yhteisö